Προφίλ

Το λογιστικό μας γραφείο είναι μια οικογενειακή επιχείρηση πατέρα – γιου, με τα θετικά που επέρχονται από το συνδυασμό της μακρόχρονης εμπειρίας με το νεανικό ενθουσιασμό και τις γνώσεις των νέων τεχνολογιών.

Ο Μιχαήλ Γιαννούρης, πτυχιούχος του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων του πανεπιστημίου Lund της Σουηδίας, από το 1981 εργάστηκε ως λογιστής σε διάφορες εταιρείες, ίδρυσε το γραφείο μας το 1986 και κατέχει σήμερα άδεια λογιστή Α’ Τάξης. Ο Σταύρος Γιαννούρης, πτυχιούχος Πανεπιστημίου Κρήτης, στο τμήμα Οικονομικών Επιστημών, εργαζόμενος από το 2004 στο λογιστικό γραφείο και κατέχει άδεια λογιστή Β’ Τάξης. Έχει παρακολουθήσει πλήθος ενημερωτικών σεμιναρίων και ημερίδων πάνω σε θέματα εργατικών, συλλογικών συμβάσεων, φορολογικών θεμάτων, ελεγκτικής, διεθνών λογιστικών προτύπων, μετασχηματισμών επιχειρήσεων.

Η φιλοδοξία μας είναι να συνεχίσουμε να είμαστε χρήσιμοι στους επιχειρηματίες πελάτες μας για πολλά ακόμα χρόνια, βοηθώντας τους να ενδυναμώσουν και να μεγαλώσουν τις επιχειρήσεις τους, ενώ ταυτόχρονα να παρέχουμε υψηλού επιπέδου υπηρεσίες στον κάθε απλό φορολογούμενο που χρειάζεται τη συνδρομή μας.

Comments are closed.

  • Stay Connected